Brood

Onze broden, pistolets, koffiekoeken,… worden meermaals per dag ter plaatse afgebakken. Zo garanderen wij een ganse dag verse koffiekoeken op jouw tafel.

Zowel tijdens de week als in het weekend kan je bij ons ook terecht voor heerlijke pannenkoeken en taartjes.

Als je dat wil, bakken wij jouw stokbroden tegen het uur dat je komt winkelen, zo zijn ze nog mooi warm en verser kan niet!

Spar Lichtervelde
Spar Lichtervelde

Kaas

Onze kazen worden ter plaatse gesneden en verpakt in verschillende gewichten, gemakkelijk voor zowel grote gezinnen als alleenstaanden. Je kan bij ons ook terecht voor prachtig versierde kaasplanken.

Je vindt een groot aanbod aan heerlijke West-Vlaamse kazen van o.a. De Moerenaar, Keiemse Kazen, ...

Charcuterie

Aan de charcuterie verstoog word je steevast met de glimlach bediend.

We hebben een ruim gamma aan verse huisbereide salades overeenstemmend met de seizoenen en een uitgebreid assortiment aan fijne vleeswaren die voor jou vers versneden wordt.

Wij bieden ook lokale producten aan van o.a. Hoeveslagerij Het Merelhof.

Spar Lichtervelde
Spar Lichtervelde

Groenten en fruit

Elke dag worden onze groenten en ons fruit vers geleverd. Ze worden bewaard in een koelcel en worden continu aangevuld.

Voor een vlotte service bedien je jezelf en wordt alles aan de kassa gewogen. Er is eveneens een ruime keuze aan verse voorverpakte groenten en fruit.

Je kan altijd aan één van onze medewerkers vragen om een fruitmand samen te stellen, of je kan dit ook zelf doen indien gewenst.

Vis

Onze vis- en traiteurdienst is tot ver bekend. Wij krijgen zelfs klanten van de kust over de vloer. Er is dagelijks verse aanvoer van vis waardoor wij de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Wij bieden een heel ruim assortiment van verse vis en huisbereide salades. Ook dagschotels, vispizza’s, poké bowls, koude visschotels,... zijn bij ons te verkrijgen. In het weekend vind je een ruim aanbod huisbereide aperitiefhapjes en tapas.

Volk over de vloer en geen zin om zelf te koken? Neem dan zeker eens een kijkje in onze traiteurfolder.

Onze medewerkers staan altijd klaar om je het beste advies te bezorgen!

Traiteurfolders

Spar Lichtervelde
Spar Lichtervelde

Beenhouwerij / traiteur

Ons vlees wordt in een gekoelde snijplaats versneden en verpakt. Bij persoonlijke wensen kan je altijd één van onze medewerkers aanspreken.

Dagelijks worden verse dagschotels bereid, pizza’s, bereide groentjes, verse frietjes, spaghetti,... Gemakkelijk wanneer je eens geen zin of geen tijd hebt om zelf achter het fornuis te staan.

Je kan bij ons ook terecht voor het bestellen van vleesschotels, gourmet, bbq,... Neem zeker eens een kijkje in onze traiteurfolder!

Traiteurfolders